Valkeakosken Tennis

Valmennustarjonta

Nuorten valmennus

Minitennis
Minitenniksessä mailan ja pallon hallintaa opitaan mukavien pelien ja leikkien kautta. Pieni kenttä, pienemmät mailat ja vaahtomuovipallot auttavat kehittämään kehonhallintaa, koordinaatiota ja pallosilmää. Minitennisturnauksissa voi harjoitella pisteenlaskua ja pelaamista seuran omien pelaajien kesken.

Tenniskoulu
Tenniskoulussa opitaan tenniksen perustekniikkaa ja taktiikkaa, tutustutaan kilpailemiseen tenniksessä (omat minitenniskisat) sekä kehitetään liikunnallisia perustaitoja. Suosittelemme harjoittelemaan 2 krt/vko. Kehitys on tällöin huomattavasti nopeampaa ja pelaaminen näin ollen mielekkäämpää. Käytämme erikovuisia palloja pelaajien tason mukaan.

Kilpajuniorit
Kaikilla VT:n junioreilla on mahdollisuus lähteä mukaan kilpailutoimintaan. Kilpajuniorit osallistuvat kansallisiin kilpailuihin ja heille järjestetään erillisiä leirejä ja oheisharjoittelua. Kilpajuniorit treenaavat 2-4 kertaa viikossa.

Aikuisten valmennus

Haluatko aloittaa uuden harrastuksen, parantaa pelitaitojasi tai treenata tavoitteellisesti sarjapeleihin? Valkeakosken Tenniksen kannustavassa ja rennossa porukassa saat yksilöllistä ohjausta pienessä ryhmässä omat tavoitteesi huomioiden. Ilmoittaudu aikuisryhmään ja vie pelisi uudelle taso tasolle!

Alkeisryhmä
Ryhmä on tarkoitettu aloitteleville pelaajille, joilla ei ole pelitaustaa. Kurssilla eteneminen on rauhallista ja tavoitteena on saada lyöntivarmuutta sekä oppia oikea lyöntitekniikka. Ryhmässä on korkeintaan neljä pelaajaa, joten jokaisen toiveet ja tavoitteet voidaan huomioida yksilöllisesti.

Jatko 1
Kehitä peliäsi, hio lyöntivarmuuttasi tai aloita uudestaan vanha harrastus. Mikäli sinulla on kokemusta tenniksestä ja haluat ottaa lajissa uuden kehitysaskeleen, tämä on sinulle sopiva ryhmä. Monipuoliset lyönti- ja peliharjoitukset tuovat peliisi lisää laatua ja nautit lajista entistä enemmän.

Jatko 2
Ryhmä niille, jotka omaavat jo pidemmän kokemuksen tenniskentiltä, sarjatenniksestä tai hallisarjasta. Tavoitteena on kehittää omaa peliä taktisesti ja teknisesti, vahvistaa lyöntien voimaa, kierteiden tuottamista sekä liikkumista.

Kenttien osoitteet

SISÄHALLIT:

Kerhomaja, os. Kerhomajankatu 5, 37600 Valkeakoski (koordinaatit 61.272479, 24.033270)
Lotila, os. Lotilantie 22, 37630 Valkeakoski (koordinaatit 61.278502, 23.998493)


MASSAKENTÄT:

Kerhomajan kentät, os. Kerhomajankatu 5, 37600 Valkeakoski (koordinaatit 61.272479, 24.033270)
Kirjasniemen kenttä, os. Kirjasniemi 5, 37600 Valkeakoski (koordinaatit 61.278940, 24.053070)

Koordinaatit on lisätty navigoinnin helpottamiseksi, koordinaatti osoittaa ulkokentän tai hallin sisäänkäynnin tarkan paikan.